Kontakt oss :)

Bestilling av SommerCamp:

E-post: ingvild@aktivgardsferie.no eller bestilling@aktivgardsferie.no

Telefon: 40552501 eller 91137723

Adresse: Rønningsvegen 11, 2653 Vestre Gausdal

Facebook: https://www.facebook.com/aktivgardsferie/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/aktivgardsferie/

 

 

Adopter en gris!

I sommer planlegger vi å tilby en gjeng adoptivnøffer en herlig sommer på fjellbeite. Der får de leve glade grisedager til det blir høst og tid for juleribbe. Griser er trivelige dyr, de elsker å nøffe rundt, rote i jorda og sove under blåbærlyngen. I fjor hadde vi fire små tryner på beite bak låven, i år tar vi i mot så mange som vi har bestilling på.

Har du lyst på din helt egen juleribbe? Hva med å prøve deg på pølser? Mulighetene er mange når du får bestemme helt selv. Adopter en gris hos oss, så sørger vi for et prima liv for den, og du får hentet supert kjøtt i oktober/november. Vi kan eventuelt levere strekningen Lillehammer-Oslo. Det er også mulig å besøke grisen i løpet av sommeren.

96 kr/kg koster herligheten. 5 kr ekstra per kilo dersom dere vil ha den findelt.

Send en mail til: bestilling@aktivgardsferie.no så tar vi oss av bestillingen av grisungen din. Bilder legger vi selvsagt ut i løpet av sommeren.

Vi er på Snap!

Det er ikke så mye aktivitet på nettsiden vår, for her har vi «basisinfo» om oss, dyrene våre, tilbudene våre og litt fra hverdagen vår de første to årene. Men, vi er aktive på andre sosiale medier. Riktignok er Rune litt mer opptatt av fjell, sau og natur enn han er av sosiale medier, men da er det gardskjerringa som sørger for å gi litt innblikk i hverdagen.

Legg oss til på snap :  aktivgardsferie

instagram: aktivgardsferie

Facebook: https://www.facebook.com/aktivgardsferie/

Vintercamp på Øvre Rønningen gård!

Vi tilbyr vintercamp for barn mellom 9 og 13 år i uke 8 og 9, 2017

Har du lyst til å delta på gårdscamp i vinterferien? Har du lyst til å få nye venner, oppleve masse moro ute, lære å kjøre hundeslede, ri på hester i snøen eller leke på ski og bygge skihopp? Da bør du komme til oss i vinterferien din!

Vi skal i løpet av vinterferieuken:

  • kjøre hundeslede
  • isfiske
  • overnatte på hytte på fjellet
  • ri og kjøre vogn eller slede
  • bygge skihopp og hoppe på ski
  • ake med lykter
  • lage lyslykter i snøen
  • stelle alle dyrene på gården og selvsagt kose masse med dem!
  • og mye mer!

Kom til oss! Sjekk ut vår facebokkside og vår instagram for å få vite hva andre barn som har vært hos oss syns om gårdscampen:)

Dyrene vi har her finner du mer om om du klikker inn siden som handler om dyrene våre.

Det koster 4800 per uke og alt er inkludert. Det betyr 4 måltider om dagen, overnatting, hundekjøring og alt av andre aktiviteter.

TILBUD!!! 20% avslag for søsken, ELLER 20% avslag dersom du melder deg på før 15 januar.

Griser til gards

I dag har vi hentet fire søte små grisetryner. De skal hjelpe oss å rydde et beite ved å gjøre det griser kan best; rote opp jorda og spise alt av røtter og det de måtte komme over. Den første natta skal de få sove i stallen, men så er det ut i morgen på et stort og godt beite. Kopplammene er også kommet ut og nyter sommeren. De små søte kyllingene har blitt store nok til nå gå fritt på tunet, og hestenehar byttet beite. Sommeren er med andre ord kommet godt i gang.

IMG_20160618_150352_887IMG_20160618_144912_693IMG_20160618_144945_483IMG_20160618_150533_333IMG_20160618_145450

Sommercampen rett rundt hjørnet

Vi gleder oss veldig! Nå har alle sauene våre kommet seg på beite, og vi har kun en søt liten gjeng med kopplam igjen på tunet, pluss noen søyer som vi skal ha hjemme i sommer. Vi har de siste dagene satt opp programmet for uke 26, og vi gleder oss veldig til å ønske barna velkommen på gården. Vi tror og håper programmet faller i smak og at barna får en uke de sent vil glemme.

IMG_0183
Vi sjekker beitet og ser etter sauene
IMG_0162.JPG
Vipsen og Dunhale! Endelig er de trygge nok til at vi får klappe dem. Supersøte små kaniner
IMG_0188.JPG
Gjeterhunden Dot hjelper til med å få sauene samlet før de skal til fjell

Lammingen er over og det nærmer seg sommercamp for barn på gården!

Da var årets lamming over. Faktisk kom det siste lammet for 4 dager siden, men det har vært for travelt til å oppdatere nettsiden. Vi fikk til slutt litt over 200 lam. De er friske, store og fine. Dessverre har vi også mistet noen få av ulike grunner, men slikt er nesten umulig å unngå. Vi er likevel veldig fornøyde og koser oss med å se søte små lam sprette over jordet. Nå har fjellkjøringen startet og søyer og lam er klare for 4 måneder med deilig fjellbeite.

Telefonen min takket for seg under lammingen, og derfor har jeg ikke fått tatt like mange bilder som jeg skulle ønske. Men, når jeg har fått orden på utstyret, så skal jeg legge ut det jeg har.

Vi gleder oss masse til sommercampen starter! Det blir kjempeartig! Vi har mange planer for disse ukene, og skal sørge for at det blir en uforglemmelig opplevelse. Vi har noen ledige plasser igjen. En i uke 26 og en i uke 31. Første mann til mølla!

 

Bilder fra lamming/Pictures from lambing

Vi har lagt ut mange søte bilder fra lamminga på vår facebookside. kikk inn der og se søte små som snart skal få reise på fjellbeite. https://www.facebook.com/aktivgardsferie/

Pictures from this years lambing is now on our facebookpage. Please feel free to have a look there. These cute litle ones will soon be grasing in the mountains around our farm.

https://www.facebook.com/aktivgardsferie/

Fortsatt ledige plasser på gårdsferie for barn

Det er fortsatt ledige plasser på gårdsferie for barn her på Øvre Rønningen Gård. Har du lyst til å bo på gård en uke sammen med sauer, kaniner, katter, hund, hester, griser og høns? Lyst til å padle kano, fiske, grille på bål i fjellet, bade i kulper eller gå på kino på låveloftet? Da bør du komme til oss i sommer! Er du mellom 9 og 13 år så er det bare å melde seg på! 25% rabatt for påmelding før 1.mai! 25% søskenrabatt! For mer info om Gårdsferie for barn: https://gardsdraumen.com/gardsferie-for-barn-og-unge/

 

%d bloggere liker dette: