Om oss

Ingvild, Rune og våre to unger.

Litt om oss som bor på- og driver Øvre Rønningen Gård. Husbonden, Rune Fjellseth er en trivelig kar. Han er født og oppvokst på Vinstra, men nå altså utvandret hele en time sørover til Bødal, Vestre Gausdal. Han er en friluftsfantast og har tilbrakt uendelig med timer festet på to planker nedover fjellsidene. Han har en bachelor i friluftsliv fra Høyskolen i Bø i Telemark og en master i utmarksbasert næringsutvikling fra Ås. Han har siden jobbet mange år som lærer, både på videregående og folkehøyskole. Men høyest setter han nok jobben han hadde som instruktør på leirskole på Fagerhøy.

Ingvild Johanne Aarhus har forvillet seg hele veien fra vestlandet og opp i Bødal. Hun er egentlig biolog, men har alltid syntes at arbeid med barn og unge har vært morsomt og inspirerende. Derfor tok hun en pedagogisk utdannelse etter fullført mastergrad. Hun har praksis fra videregående og har også vært småspeiderleder på fritiden. Hun er lidenskapelig opptatt av dyr og har blant annet drevet med hund og hest i 20 år.

Sammen med våre to barn (som nå i 2019 er 4 og 7 år gamle) oppfylte vi drømmen vår og kjøpte oss en gård i 2014. På gården har vi per i dag 110 vinterfôra søyer og om våren tar vi i mot opp mot 260 lam.  Vi har også tre hester, to hunder, to (tre) katter, høns, tre kaniner og muligens noen ender sommeren 2019.

Vil du høre mer om tankene vi har om sommercamp og hvorfor vi mener det er så viktig å drive med dette? Da anbefaler vi å lytte til friluftsmagasinet sin episode om oss. Du finner en link under fanen «i media».

Velkommen til oss!
image

image

image

 

 

2 svar til “Om oss”

    1. Hei Tonje, Vi beklager at vi ikke har sett denne før. Vi lurer på om du sør etter pris på sommercampen for barn? I såfall er det 4800 for uken som varer fra mandag til fredag. Da er alt inkludert (kost og losji osv). Lommepenger er heller ikke nødvendig under oppholdet. mvh oss på Øvre Rønningen. Se våre facebooksider for flere bilder om mer info 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: